Myyys

 
 
Efter födelsedagsfirande med god middag, tårta och handboll&fotbolls matcher ute, så satte vi oss i soffan för att kolla på film. Mys-kväll.  

9-årsdag

 
Idag fyller världens bästa Samuel hela 9 år. Grattis fina du ♡
 
Igår kom mina kusiner hit från England och Samuel sover därför inne i mitt rum. Ställde klockan på 7 imorse och var tvungen att vara extra tyst, gick ju sådär haha. Gick upp och fixade frukost på sängen och väckte resten av familjen för att gå in och sjunga. I födelsedags present så fick han pappas gamla iPhone, så han var rätt nöjd. Ikväll kommer släkten och några kompisar hit på middag för att fira. 
 
Hoppas alla får en härlig torsdag och Kristihimmelfärsdag. Kram på er ♡♡

Åhh

Hej alla fina!
Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tid eller ork till att blogga. Imorgon har jag NO-prov, och till måndag har jag en svenska uppsatts som ska vara inne. När man väl har mycket saker i skolan, eller bara känner sig väldigt pressad, så vill man ju ha lov. Jag känner så också ibland, men vissa dagar under lovet så saknar jag allt, även all stress. Jag har ingen aning om varför.. Aja, suuuupertrött, så nu ska jag dra mig mot sängen.
KramRSS 2.0