Helgen

Halloj, nu känner jag mig en aning lite bättre så jag tänkte få det här "helginlägget" överstökat.
I fredags umgicks jag med Johanna, vi åkte in till Vällingby. Jag skulle bland annat fixa mina ögonbryn, men sen skulle vi köpa en present till Isabella, som fyller år idag. Senare på kvällen hade vi gäster över på middag, vilket var supermysigt. I lördags vaknade jag med lite halsont, men bestämde mig för att gå ut och springa ändå, vilket resulterade mindre bra. När jag kom hem tog jag en dusch, åt frukost och sedan började jag baka kladdkakor till min lillbrors kalas. Johanna och en till kompis kom hit ungefär när kalaset började. Huset var fullt med 7 åringar fram till ungefär halv fyra, och då åkte mamma, jag och kompisarna till Kista för att köpa lite smycken till kvällen. När vi kom hem var det i full gång med sminkning, fixa hår och slå in presenter. Vid sju-tiden åkte vi hem till Isabella för att tillbringa resten av kvällen med firande av hennes födelsedag. Myys. Söndagen tillbringades bara hemma med ett försök till att bli bättre, men det hjälpte ju inte rikigt. Aja, idag har jag hursomhelst varit hemma men jag hoppas kunna ta mig till skolan imorgon.
Kram!
 
Här är lite bilder från i lördags:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjuk

 
Jag har lyckats dra på mig en förkylning och en huvudvärk, så jag gick hem tidigt från skolan och just nu ligger jag här och kurerar. Hoppas jag blir bättre nu till Valborg och Belgien-resan.
Har mått ganska dåligt senaste två dagarna, så mer om hur min helg har varit kommer upp när jag känner mig bättre.
 
Kram på er.
 

Nytt & fräscht

 
 
För någon vecka sen var jag och Johanna i Kista och jag hittade en underbar jacka som jag typ blev kär i, men köpte den inte. I måndags kväll så kollade jag runt lite på olika hemsidor och hittade en liknande jacka på Cubus. De hade 20% rabatt så jag beställde den, och i torsdags kväll så kunde jag hämta ut den, smidigt och snabbt. Dock så beställde jag en för stor storlek och tänkte då skicka tillbaka den, men det gick tydligen att byta i butiken, så igår så åkte mamma och bytte den och den nya sitter asbra. Perfekt nu till våren med en ny jacka, och vit dessutom. Ljust, nytt och fräscht. Härligt!
 
Kram
 
 

RSS 2.0