Min fredag

Hej alla fina!
Gårdagen började med att jag vaknade brevid min bästavän. Klockan ringde vid 8 tiden och då kom mamma för att hämta mig hos Johanna. Vi åkte hem, åt fruksot och gjorde iordning oss, och sedan bar det av till mammas jobb. Jag fick sortera pappersbuntar in i pärmar. Jobbade sjukt effektiv, faktiskt lite förvånad själv. Vid tolv så åkte jag hem för att äta lunch och sedan mötte jag upp Johanna för att åka till Jakobsberg. Planerna var att åka in till stan, men blev inte så då vi fastnade lite för länge i Jakan och var tvugna att åka hem. Vid sex-tiden gick vi hem till en kompis-familj på middag. Jag och Johanna åkte hem lite tidigare och hade det myyys hemma. 
 
Idag har jag jobbat som barnvakt och tjänat ihop en slant. Johanna kom förbi för att kolla på Brasilien - Chile. Fyfan vad jag är stolt alltså, vilka kämpare! Älskar't..!! CHILE CHILE CHILE.
 
 
 
Denna skönhet fick jag med mig hem igår, hade lovat mig själv att inte köpa något, men den var på rea för endast 150:- på Lindex, love it!! 
 

Middag hos kompisar

 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig start

Hej alla fina!
Imorse ställde jag klockan och gick upp för att göra frukost till mig och mamma. Resten av familjen är inte hemma, vilket man märker av. Haha, det är ganska lungt just nu, ovant. Efter frukosten så drog jag på mig träningskläder och gick ut på en promenad. Något jag verkligen har fastnat för på senaste tiden är podcasts. Under promenaden drog jag på ett av Michaela och Dashas avsnitt, de är verkligen sjukt bra.
Idag har jag främst surat över att min dator är helt dum, så just nu skriver jag detta inlägg från våran stationära dator (därav kommer detta inlägg upp väldigt sent). Annars har jag varit med Johanna på eftermiddagen och under kvällen. Hoppas alla har haft en bra dag, kram på er alla..!! 
 
 
 
 

RSS 2.0