Belgien 2014

Hej alla fina..!
 
Har fortfarande väldigt mycket att göra i skolan, men eftersom jag inte har bloggat på tre dagar så kände jag att det var dags nu. I det här inlägget tänkte jag berätta lite kort om Belgien-resan.
Jag har en "moster" som bor i Bryssel, och denna resa var som en 60-års present till min farmor som fyllde år i höstas. Resan var såååååå bra, verkligen. Till att börja med så är Bryssel en jättemysig stad. Allting är väldigt lungt och fint, man kan strosa runt och bara mysa. Jag vet inte varför jag tycker den är så bra, men den är bara supermysig. Vi tog taxin till flygplatsen runt 10 i torsdags morse, planet gick vid 12 och vi var framme ca 2 timmar senare. Den eftermiddagen/kvällen spenderades först med en hemmalagad middag och sen in till stan för att kolla runt lite. Hon bor ungefär 5-10 min från innerstaden med bil, nära och bra. Jag var i Belgien med min mormor och morfar under sommaren 2011, så det mesta kom jag ihåg från tidigare men det var asmysigt ändå. Andra dagen spenderades med att gå runt längst gatorna i centrum och kolla i butiker, osv. Vi tog oss även förbi Europa parlamentet. På kvällen så kom några av min mosters grannar förbi, därbland två asgulliga 16 åringar..! De pratade spanska, och tur var det eftersom jag kan typ två ord på franska. De skulle ut senare på kvällen och frågade om jag ville följa med, så fredags kvällen spenderades med en grupp på 10 fransktalande ungdomar från Belgien. Jag fattade ingenting, men kul var det..! Måste bara säga att han var en av de gulligaste människorna jag någonsin har träffat. Guldstjärna. 
Lördagen tillbringades inne i stan, med shopping på shoppinggatan och i gallerian, lunch och fika, myyys.
Söndagen var jag tyvärr tvungen att tillbringa tillsammans med mina underbara skolböcker, och m packning. Vid sju-tiden gick planet från Bryssels flygplats och vid halv elva var jag hemma under tak. Denna resa är något som kommer följa med mig länge, tack till alla som var med och gjorde den bäst, har inte skrattat så mycket på länge. Kram..! 
 
Bilder från resan:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Släng gärna in en kommentar

Ditt Namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som ser)

URL/Din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0